8 Temmuz 2013 Pazartesi

Minyatür Dağ Evi ve Kafes Bahçe

 

  Merhaba ,buraya seyrek yazsam da çalışmalara hızla devam ediyorum.İşte yeni fotoğraflar...


    Kafes Bahçe
 
















   Bu kafesi arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak yaptım.Kafesi ben yapmadım tabii ki,hazır aldım ,aslında yapmayı isterdim ,özellikle ahşap kafesler çok hoşuma gidiyor,ama tabii bu başlı başına farklı bir iş ve çok emek gerektiriyor.Yapmayı istediğim çok şey var ama maymun iştahlılık yapıp çok fazla dağılmamaya çalışıyorum.Bu arada çiçek yapımı konusunda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum.Aslında yapılışlar hakkında daha fazla bilgi vermek istiyorum ama yaparken fotoğraf çekmeye pek zamanım olmuyor.

    DAĞ EVİ
















 Koltuğun yapımını  ''1inchminisbykris.blogspot.com'' adlı siteden öğrendim,oradaki uzun şekildeydi.Maket kartonundan yapılıyor,ayakları için ben metal kolye aparatlarından kullandım,üzerlerini eskitme gibi boyadım.Ferforje görünen objelerin hepsini kartondan yaptım,üzeri boyanıp verniklenince dayanıklı oluyor.Bu seferlik de bu kadar ,hoşçakan!Ayrıca güzel yorumlarınız için de çok çok teşekkür ediyorum.

4 yorum:

  1. ellerinize sağlık. çok güzel. sipariş alıyor musunuz? size nasıl ulaşabilirim?

    YanıtlaSil
  2. Emegınıze zamanınıza sağlık .cok faydalı oldu bende yenı merak sardım .hangı malzeme kullanılır bılmıyorum bende kırtasıyeden malzeme alıp denıyorum, sımdı Ahşap pılaka aldım onda deneme yapacagım,sıze kolay gelesin. Devamını beklıyoruz...bırkac resmi kopyaladım umarım rahatsız olmazsınız(deneme yapmak ıcın,başka bıyerde yayınlamayacagım)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba önce ellerinize sağlık çok merak ettim odunları nasıl yaptınız zuhalsenoglu@hotmail.com a yazarsanız sevinirim iyi geceler

    YanıtlaSil